Afyonkarahisar’da "il Müftülüğümüzden Işitme...

Afyonkarahisar'da "il Müftülüğümüzden Işitme Engellilere Yönelik Bursa Gezisi"

11 Ekim 2022 - 09:10

"İl Müftülüğümüzden İşitme Engellilere yönelik Bursa gezisi"

Afyonkarahisar İl Müftülüğü tarafından Engelsiz Kur’an Kursu kadın işitme kursiyerlerine yönelik, motivasyonlarını artırmak, milli ve manevi değerleri bizzat yerinde görmelerini sağlamak amacıyla, Bursa gezisi düzenledi.

Bursa İl Müftülüğü TDV Kitap Kahvede yapılan kahvaltı ile başlayan gezi, Emir Sultan Cami ve Türbesine yapılan ziyaretle devam etti.

Sonrasında Yeşil Cami, Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi, Tophane, Üftade Hazretleri ziyaret edilerek, Bursa Ulu Cami ziyaretiyle gezi tamamlanmış oldu.

Rehber eşliğinde gezilen mekanlardaki anlatımlar, Afyonkarahisar Müftülüğü Engelli Koordinatörü tarafından, işaret diline çevrildi.

Bursa gezisini tertip eden Afyonkarahisar İl Müftüsü Sayın Sinan Kazancı olmak üzere, tüm emeği geçenlere teşekkür eden Engelsiz Kur'an Kursu öğrencileri, geziden duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

Ev sahipliği yapan Bursa İl Müftülüğüne teşekkür ederiz.

#Afyonkarahisarvaliligi

#KübraGüranYiğitbaşı