Afyonkarahisar’da “yatılı Yaz Kur’an Kursu öğrencilerine...

Afyonkarahisar'da “yatılı Yaz Kur'an Kursu öğrencilerine Istanbul Gezisi Düzenlendi.”

16 Ağustos 2022 - 09:10

Afyonkarahisar İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünce, sosyal ve kültürel etkinlikler kapsamında Yatılı Yaz Kur'an Kursuna katılan öğrenciler için İstanbul gezisi düzenlendi.

Öğrenciler, İl Müftümüz Sinan Kazancı ve aileleri tarafından uğurlandı.

Gezi, Eyüp Sultan Camii'nde kılınan sabah namazıyla başladı. Fatih Kur'an Kursunda kahvaltı yapan öğrenciler, Fatih Camii, Fatih Sultan Mehmet Han'ın Kabrinin ziyaretinin ardından, Topkapı Sarayı, Ayasofya-i Kebir Camii ve Sultan Ahmet Camii'ni ziyaret etti.

Bahçelievler Şehit Mehmet Karaaslan Uluslararası Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde öğle yemeğini yedikten sonra Boğaz Turuna geçildi.

Çamlıca Camii'nde ikindi namazının kılınmasının ardından dönüş yolculuğuna çıkıldı.

Mutlu bir şekilde Afyonkarahisar'a dönen öğrenciler, geziden duydukları memnuniyeti dile getirerek, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'e ve İl Müftüsü Sinan Kazancı’ya teşekkür etti.

Başta Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve ekibi olmak üzere Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve ekibine, Gençlik koordinatörlüğümüze ve refakat eden hocalarımıza, İstanbul’da öğrencilerimize ikramda bulunan okul ve Kur'an kursu yöneticilerine teşekkür ediyoruz.

Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Sivas'ta “islam’ın Ilk Emri “oku”