Agri’da Ağrı’da Aileler Sabah Namazında Buluştu

Agri'da Ağrı'da Aileler Sabah Namazında Buluştu

ağrı'da aileler sabah namazında buluştu

05 Kasım 2022 - 09:15

Ağrı İl Müftülüğünce "Aileler Sabah Namazında Buluşuyor" programı kapsamında sabah namazı buluşması düzenlendi.

Hacı Halis Ünsal Camii'nde Kur’an tilaveti ile başlayan program Ağrı İl Müftü Vekili Kemal Arpacı’nın “Gıybet ve Dedikodu” konulu sohbetiyle devam etti.

Müftü Vekili Arpacı, konuşmasında gıybet ve dedikodu yapmanın oluşturduğu olumsuzluklara dikkat çekerek, “İslam toplumsal barışa, dayanışmaya, kardeşliğe bizleri yönlendirirken bir taraftan da bu kavramlara zarar verebilecek eylemleri de yasaklamıştır. Gıybet ve dedikodu ise bu yasakların başında gelmektedir. Kur’an-ı Kerim’in kesin bir ifadeyle yasakladığı gıybet maalesef bugün yaygın bir toplumsal hastalık haline geldi. Müslümanlar olarak Allah’ın yasakladığı ve insani ilişkilere zarar veren bu manevi hastalıktan hepimizin uzak durması gerekir.”dedi.

Programda İl Müftü Yardımcısı Mustafa Solhan hazır bulundu.

Niğde'de 2024 Yılı Hac Hazırlık Kursları Başlıyor.
Çorum'da Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Yarışmaları Için Başvurular Başladı
Çorum'da Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Yarışmaları Için...