Agri’da Ağrı’da ’cami-gençlik Buluşması’

Agri'da Ağrı’da 'cami-gençlik Buluşması'

ağrı’da 'cami-gençlik buluşması'

20 Ağustos 2022 - 09:15

Ağrı İl Müftü Vekili Kemal Arpacı, "Cami-Gençlik Buluşması" etkinlikleri kapsamında gençlerle bir araya geldi.

Ağrı il ve ilçe müftülükleri, gençlerimizin milli ve manevi değerlerine bağlı, gelecek ve sorumluluk bilincine sahip bir şekilde yetişmelerine katkı sunmak amacıyla Cami-Gençlik buluşmaları düzenliyor.

Bu kapsamda Doğubayazıt İlçe Müftülüğü organizesiyle Ahmed-i Hani Camii'nde program düzenlendi.

Programda konuşan Müftü Vekili Arpacı “Yaz kurslarımızda sadece Kur’an’ı Kerim’i öğretmiyoruz seviyelerine uygun bir eğitimle Peygamber Efendimizin hayatını Kur’an’ın öğretilerini, dini ve milli değerlerimizi de öğretiyoruz. Bu bizim için tarif edilemez bir mutluluk, ailelerinin onlara vereceği en büyük imkandır. Bu sebeple geleceğimiz olan bu çocuklarımızı bizlere emanet eden velilerine ve eğitimleri için çaba sarf eden hocalarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

İl Müftü Yardımcısı Mustafa Solhan ve Doğubayazıt İlçe Müftüsü İbrahim Yiğit’in de hazır bulunduğu program gençlere yapılan ikramlarla son buldu.

Program sonrası Müftü Vekili Arpacı beraberindeki heyetle birlikte 15 Temmuz Yatılı Kız Kur’an Kursu’nu ziyaret ederek eğitimleri devam eden öğrencilerle bir araya geldi.

Niğde'de 2024 Yılı Hac Hazırlık Kursları Başlıyor.
Çorum'da Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Yarışmaları Için Başvurular Başladı
Çorum'da Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Yarışmaları Için...