Agri’da Ağrı Müftüsü Büyük Kardeş şehir ığdır’da

Agri'da Ağrı Müftüsü Büyük Kardeş şehir ığdır'da

ağrı müftüsü büyük kardeş şehir ığdır'da

27 Eylül 2022 - 09:15

"Kardeş Şehir" projesi kapsamında Iğdır İl Müftülüğünün misafiri olan Ağrı İl Müftüsü Celal Büyük, ilde bir dizi vaaz ve irşat hizmetine katıldı.

Diyanet İşleri Başkanlığınca vaaz ve irşat hizmetlerinin etkin ve verimli bir şekilde yerine getirilmesine katkı sağlamak amacıyla başlatılan “Kardeş Şehir” projesi kapsamında Iğdır’a ziyaret gerçekleştiren İl Müftüsü Büyük kurs ziyareti ve vaaz programlarına katıldı.

Hz. Fatıma Kur'an Kursu'nda öğrencilerle bir araya gelen Müftü Büyük, sonrasında Merkez Ulu Camii’nde, "Helal Kazanç ve Alın Teri" konulu vaaz verip hutbe irat etti.

"Kardeş Şehir" projesi kapsamında Iğdır’da olmanın sevincini yaşadıklarını belirten Büyük, ev sahipliğinden dolayı Iğdır İl Müftüsü Dr. İrfan Açık’a teşekkür etti.

Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı.
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara...
Karabük'te Gençlik Hizmetleri Eğitim Seminerleri Düzenlendi