Agri’da Cami Açılış Töreni

cami açılış töreni

30 Kasım 2020 - 09:15

CAMİ AÇILIŞ TÖRENİ

Ağrı’nın Doğubeyazıt İlçesine bağlı Güllüce köyünde yapımı tamamlanan “Güllüce Köyü Camii” İl Müftü Vekili Murat Sarı’nın da katıldığı açılış töreniyle ibadete açıldı.

Hayırsever vatandaşların katkılarıyla yaptırılan Güllüce Köyü Camii'nin açılış törenine Doğubayazıt Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar, İl Müftü Yardımcısı Kemal Arpacı, Doğubayazıt İlçe Müftüsü Adem Özdemir, İlçe Protokol Üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Dualarla gerçekleşen açılışta konuşan İl Müftü Vekili Sarı, cami yapımına emek veren destek çıkan tüm hayırseverlere teşekkür ederek; “Köy halkına ve tüm Müslümanlara hayırlı olsun.” dedi.

Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Erzincan'da Nisan 2024 Mutat Personel Toplantısı Ile Birlikte “tecrübe Paylaşım Toplantısı” Gerçekleştirildi
Erzincan'da Nisan 2024 Mutat Personel Toplantısı Ile Birlikte...