Agri’da Cami Ve Hayat

cami ve hayat

07 Ekim 2019 - 09:16

CAMİ VE HAYAT

“2019 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası” kapsamında Ağrı İl Müftülüğünce “Cami ve Hayat” konulu konferans düzenlendi.

Kültür ve Kongre Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen “Cami ve Hayat” konulu konferans, okunan İstiklal Marşı sonrası Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Açılış konuşmasını Ağrı İl Müftüsü Tandoğan Topçu yaptı.

Açılış konuşmasının ardından, İlimize konferans vermesi için davet edilen Samsun İl Müftüsü Veysel Çakı, “Cami ve Hayat” konulu konuşmasını yapmak için kürsüye çıktı.

Konuşmalarında birçok önemli konuya değinen Müftü Çakı ayrıca din görevlilerimize, Diyanet İşleri Başkanlığı personeli olarak aidiyet ve sorumluluklarının bilincinde, her yerde ve her zaman dini hizmetle vizyon ve misyonumuzun neler olduğu açıkladı.

Yoğun katılımla gerçekleşen konferans sonrası Samsun İl Müftüsü Veysel Çakı’ya konuşmacı olarak programa katılmasından dolayı İl Müftüsü Topçu tarafından teşekkür mahiyetinde plaket takdim edildi. Ardından Müftülüğümüzce düzenlenen “cami ve hayat” temalı; şiir, kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye giren lise ve ortaokul öğrencilerine Müftü Tandoğan Topçu ve Müftü Veysel Çakı tarafından ödülleri takdim edildi.

Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı