Agri’da “cami Ve Ilim” Temalı Etkinlikler Devam Ediyor

Agri'da “cami Ve Ilim” Temalı Etkinlikler Devam Ediyor

“cami ve ilim” temalı etkinlikler devam ediyor

09 Ekim 2020 - 09:15

“CAMİ VE İLİM” TEMALI ETKİNLİKLER DEVAM EDİYOR

1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası sebebiyle Ağrı İl Müftülüğü tarafından yılın teması olan “Cami ve İlim” konusu üzerine konferans ve radyo programı düzenlendi.

Video konferans şeklinde düzenlenen konferansa Özbekistan’da Ateşe olarak görev yapan eski Ağrı İl Müftüsü İbrahim Gemici konuşmacı olarak katıldı. Açılış konuşmasını İl Müftü Yardımcısı Murat Sarı’nın yaptığı “Cami ve İlim” konulu konferansa İl ve İlçe müftülüklerinden birçok kişi bağlandı.

Haftanın etkinlikleri kapsamında, Doğubeyazıt ve Tutak İlçelerinde Radyo programlarına konuk olan İl Müftü Yardımcısı Kemal Arpacı “Cami ve İlim” konusu üzerine konuşarak soruları yanıtladı.

Öte yandan Müftü Yardımcısı Murat Sarı ve Kemal Arpacı, Kazım Karabekir Mahallesi’nde Camii ve Taziye Evi Temel Atma Törenine katıldı. Vali Dr. Osman Varol ve Belediye Başkanı Savcı Sayan’nın da katıldığı tören Müftü Yardımcısı Sarı’nın duasıyla başladı. Törende konuşan Vali Varol, ilimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olması temennisinde bulunarak Camii ve Taziye Evi’nin temelini attı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda