Agri’da Değerler Eğitimi Semineri

değerler eğitimi semineri

17 Ekim 2019 - 09:16

DEĞERLER EĞİTİMİ SEMİNERİ

Ağrı İl Müftüsü Tandoğan TOPÇU tarafından Ağrı’nın Tutak İlçesinde bulunan Tutak Anadolu İmam Hatip Lisesinde “Değerler Eğitimi” konulu seminer verildi.

Seminerde Müftü Topçu, ‘Din, Ahlak ve Değerler' teması altında öğrencilere dini eğitim, anne babaya gösterilmesi gereken saygı, ahlak, iyilik, hoşgörü, maneviyat gibi değerlerimizin nasıl korunup uygulanabileceği ve bizden sonraki nesillere nasıl taşınabileceği hususunda bilgiler aktardı.

Seminer sonrası değerler eğitiminin öneminden bahseden Müftü Topçu şu ifadelerde bulundu “Bizi biz yapan, medeniyetimizin ve kültürümüzün özünü oluşturan değerlerimizin gelecek nesillere aktarılması, gençlerimizin değerlerimizi içselleştirerek onlarda bir farkındalık oluşturulmasını sağlamak, bu toplumun sağlıklı bir şekilde devam edebilmesinin en önemli unsurudur. Bu nedenle değerler eğitimi bizim için önemlidir. Amacımız gençleri dinlerine bağlı, maneviyatları yüksek nesiller haline getirebilmektir.”

Burdur'da çocuklar Nasrettin Hoca Ile Camide Buluştu
Muğla Il Müftüsü Yaşar çapçı Fethiye'de Bir Dizi Temaslarda Bulundu.
Muğla Il Müftüsü Yaşar çapçı Fethiye'de Bir Dizi...