Agri’da Değişen Ve Gelişen şartlar Bağlamında Hac Sempozyumu

Agri'da Değişen Ve Gelişen şartlar Bağlamında Hac Sempozyumu

değişen ve gelişen şartlar bağlamında hac sempozyumu

07 Ocak 2021 - 09:15

DEĞİŞEN VE GELİŞEN ŞARTLAR BAĞLAMINDA HAC SEMPOZYUMU

Ağrı İl Müftüsü Tandoğan Topçu, İl Müftü Yardımcısı Kemal Arpacı ile birlikte İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut ve İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Adem Yerinde’ye ayrı ayrı ziyaretler gerçekleştirdi.

Ziyaretlerde Müftü Topçu, Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından 1-3 Nisan 2021’de yapılacak olan “Değişen ve Gelişen Şartlar Bağlamında Hac” başlıklı Uluslararası Sempozyum hakkında bilgi vererek, Rektör Karabulut ve Dekan Yerinde’den düzenlenecek olan sempozyumun bilim insanlarına ve araştırmacılara duyurulması yönünde destek isteyerek sempozyuma katılım davetinde bulundu.

Diyanet İşleri Başkanlığının akademik alanda sürdürdüğü çalışmalarla bilime önemli katkılar sunduğunu kaydeden Rektör Prof. Dr. Karabulut ve Dekan Prof. Dr. Yerinde ise Müftü Topçu’ya bilgilendirme ve daveti için teşekkür ettiler.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Niğde'de 2024 Yılı Hac Hazırlık Kursları Başlıyor.
Niğde'de 2024 Yılı Hac Hazırlık Kursları Başlıyor.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...