Agri’da Dünya Hafızlarından Kuran Ziyafeti

dünya hafızlarından kuran ziyafeti

29 Mayıs 2019 - 09:17

DÜNYA HAFIZLARINDAN KURAN ZİYAFETİ

Ağrı İl Müftülüğü tarafından yapılan programda, Cumartesi günü teravih namazından önce Patnos Merkez Camiinde, Pazar günü öğlen namazından önce Doğubayazıt Merkez Mehmet Bayazıt camiinde, aynı gün teravih namazından önce Taşlıçay Merkez camiinde, Ağrıda ise Merkez Camiinde Öğle namazından önce Kuran’ı Kerim ziyafeti programı icra edildi.

Diyanet İşleri Başkanlığımız Türkiye genelinde Ramazan ayı içerisinde İrşat Programları çerçevesinde birçok program yapmaktadır. Bunlardan bir tanesi de Kuran-ı Kerim ziyafetidir.

Karilerden Erzurum Lala Paşa Camii İmam Hatibi Musa Dağ Hocanın tilaveti ile program başladı. Akabinde Üsküdar Kara Davut Paşa Camii İmam Hatibi Emrullah Çalışkan Hocamızın tilavetinin ardında’ da Tanzanyalı Kari S. Musa Ramadhadi'den Kuran’ı kerim ziyafetini dinlediler.

İl Müftüsü Tandoğan TOPÇU: Diyanet İşleri Başkanlığımızın bünyesinde gerçekleşen Kuran-ı Kerim ziyafeti için tilavetlerinden dolayı karilere teşekkür etti. Halkımızın yoğun ilgisinden dolayı tüm Ağrı halkına, Merkez Camii cemaatine teşekkür etti. "Böyle güzel sesli okuyucuların ilimizde'de yetişmesini arzu ediyorum dedi."

Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından ilimize gönderilen kıymetli hocalarımızın Kur’an kerim ziyafetine halkımız tarafından büyük ilgi gösterildi. Yaklaşık olarak 2000 (İki bin) kişi programı dinledi.

Ağrı İl Müftüsü Tandoğan TOPÇU’nun kıldırdığı Öğle namazının ardından yaptığı dua ile program sona erdi.

Manisalı Hacı Adayları Tanışma Toplantısında Buluştu
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı