Agri’da Gençliğe Değer

Agri'da Gençliğe Değer

gençliğe değer

10 Mart 2020 - 09:16

GENÇLİĞE DEĞER

        Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin milli ve manevi değerlerine bağlı, medeniyet perspektifine sahip bir şekilde yetişmelerine katkı sunmak amacıyla Başkanlığımızın Ülke genelinde başlattığı "Gençliğe Değer" isimli proje aktif bir şekilde yürütülmektedir.

        "Gençliğe Değer Projesi" kapsamında görev bilinciyle gençlerin sorumluluğunu üstlenen din görevlilerini ve ilgili gençleri makamında ağırlayan Ağrı İl Müftüsü Tandoğan Topçu, şu ifadelerde bulundu; “Biz Müslüman, Mümin isek cami hayatımızda olmalı. Ve bunu da bu genç nesillerden başlatmalıyız ki toplum nezih ve temiz olsun, dindar olsun. Dindar bir toplumdan bu zamana kadar kimseye zarar gelmemiştir. Dinsiz toplumlardan insanlara zarar gelmiştir. Genç nesil dinine ve milli değerlerine bağlı olursa toplumumuz nezih ve temiz olur. Böylece jandarmamıza, askerimize, polisimize ve adliyelerimize daha az görev düşer. Çünkü İslam, insanı islah ederek toplumu islah eder. Geleceğimizin teminatı olan siz değerli gençler tüm işlerinizi iyi niyetle yapar ve hedeflerinizi yüksek tutarak bu doğrultuda çalışırsanız işte o zaman geleceğe sizler yön verirsiziz ve her yönden güçlü ve huzurlu bir toplumu sizler inşa edersiniz.”

        Müftü Topçu, sohbet sonlarında gençlere, Başkanlığımızın yayınlarından olan ‘Gençlik ve İletişim’, ‘Peygamberimiz ve Gençlik’, ‘Peygamberimizin Hayatı’ isimli kitap hediyelerinde bulundu.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Manisalı Hacı Adayları Tanışma Toplantısında Buluştu
Manisalı Hacı Adayları Tanışma Toplantısında Buluştu
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı