Agri’da Gençlik Koordinatörleri Toplantısı Yapıldı

gençlik koordinatörleri toplantısı yapıldı

28 Şubat 2019 - 09:16

GENÇLİK KOORDİNATÖRLERİ TOPLANTISI YAPILDI

Ağrı İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörleri toplantısı İl Müftüsü Tandoğan TOPÇU başkanlığında çeşitli gündem maddeleri ile gerçekleştirildi. Gençlik Koordinatörleri toplantısı İl Müftüsü TOPÇU’nun makamında icra edildi. İl Müftüsü TOPÇU’nun makamında yapılan toplantıya İlçe Müftülüklerinden bir bay ve bir bayan olmak üzere Koordinatörler katıldı.

Toplantıda konuşan TOPÇU, “Allah’a ibadet içerisinde yetişen gençler yaşamış oldukları ülkelerine yük olmaktan ziyade yükünü alacaklardır” dedi. Bu noktada gençlere dini değerler ve din eğitimi kapsamında tam anlamı ile ulaşılamadığını, bu eksikliğin bir an önce giderilmesi gerektiğini, bu noktada Koordinatör arkadaşlara çok iş düştüğünü dile getirdi. Bu bağlamda gençlerle daha iyi bir iletişim sağlamak için Koordinatörlere elinden gelen desteği ve yardımı yapacağını dile getirdi.

Bunun yanı sıra sorun ve sıkıntılarında görüşüldüğü toplantı da karşılıklı fikir alışverişinde bulunulduktan sonra toplantı sona erdi.

Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Erzincan'da Nisan 2024 Mutat Personel Toplantısı Ile Birlikte “tecrübe Paylaşım Toplantısı” Gerçekleştirildi
Erzincan'da Nisan 2024 Mutat Personel Toplantısı Ile Birlikte...