Agri’da Il Müftüsü Topçu’dan Hayırlı Olsun Ziyareti

Agri'da Il Müftüsü Topçu’dan Hayırlı Olsun Ziyareti

il müftüsü topçu’dan hayırlı olsun ziyareti

12 Ocak 2019 - 09:16

İL MÜFTÜSÜ TOPÇU’DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Ağrı İl Müftüsü Tandoğan TOPÇU Hamur İlçe Kaymakamı olarak göreve yeni başlayan Ömer Faruk TUNCER’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette İl Müftü Yardımcısı Murat SARI, Hamur İlçe Müftüsü Haydar DARAKÇI, Eleşkirt İlçe Müftüsü Kemal ARPACI ve İl Müftülüğü Hac Umre Şube Müdürü Kaya Duran ASLAN’da hazır bulundu.

Oldukça verimli geçen ziyaret memnuniyetle karşılandı. Ardından İl Müftüsü TOPÇU Hamur İlçe Kaymakamı Ömer Faruk TUNCER’e hediye takdiminde bulundu.

Kaymakam Ömer Faruk TUNCER İl Müftüsü TOPÇU’ya yaptıkları nezaket ziyaretlerinden ve hediyelerinden dolayı oldukça memnun olduğunu belirterek teşekkürlerini iletti.

Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Erzincan'da Nisan 2024 Mutat Personel Toplantısı Ile Birlikte “tecrübe Paylaşım Toplantısı” Gerçekleştirildi
Erzincan'da Nisan 2024 Mutat Personel Toplantısı Ile Birlikte...