Agri’da Ilmek Ilmek ’iyilikle’ Kardeşlik Köprüleri...

Agri'da Ilmek Ilmek 'iyilikle' Kardeşlik Köprüleri örülüyor

ilmek ilmek 'iyilikle' kardeşlik köprüleri örülüyor

20 Ocak 2021 - 09:15

İLMEK İLMEK 'İYİLİKLE' KARDEŞLİK KÖPRÜLERİ ÖRÜLÜYOR

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın 'İlmek İlmek İyilik' Projesi kapsamında Malatya İl Müftülüğü tarafından gönderilen atkı, bere, eldiven ve diğer giyim eşyaları Ağrı İl Müftülüğü tarafından ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.

Türkiye Diyanet Vakfı Kadın Kollarının bulunduğu 14 ilde gönüllüler tarafından örülen atkı, bere ve eldivenler ‘İlmek İlmek İyilik’ projesi kapsamında kardeş şehir olarak belirlenen Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesindeki illerde yaşayan ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırılıyor. Bu doğrultuda kardeş il olarak belirlenen Malatya’dan Ağrı’ya giyim eşyalarından oluşan yardım kolileri gönderildi.

Dağıtım sonrası konuşan Ağrı İl Müftüsü ve TDV Şube Başkanı Tandoğan Topçu şu ifadelerde bulundu; “Başkanlığımız ve Türkiye Diyanet Vakfı her zaman hayra öncülük etmiş ve bu gibi birçok iyilik ve kardeşlik projesini hayata geçirmiştir. Biz Müslümanlar her türlü iyilik faaliyetinin içinde bulunmalı, gücümüzün ve ömrümüzün yettiği kadar muhtaç kardeşlerimize umut olmalıyız. Ayrıca Buradan kardeş ilimiz Malatya’dan uzanan bu yardım eli için İl Müftüsü Veysel Işıldar’ın şahsında Müftülük ve TDV Şubesi çalışanları ile hayırsever Malatya halkına şükranlarımı arz ediyorum."


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret