Agri’da Müftülükten Karantinadaki Vatandaşlara Kitap Hediyesi

Agri'da Müftülükten Karantinadaki Vatandaşlara Kitap Hediyesi

müftülükten karantinadaki vatandaşlara kitap hediyesi

29 Nisan 2020 - 09:15

MÜFTÜLÜKTEN KARANTİNADAKİ VATANDAŞLARA KİTAP HEDİYESİ

        Ağrı İl Müftülüğü tarafından yurt dışından gelen ve Ağrı’daki yurtlarda karantina altında bulunan vatandaşlara Kur'an-ı Kerim ve Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından olan kitaplar hediye edildi.

        Ağrı İl Müftülüğü, bünyesindeki din görevlileriyle, Koronavirüsle mücadele için alınan tedbirler kapsamında evlerinden çıkamayan vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamaya devam ederken, KYK yurtlarında karantinada bulunan vatandaşlarında sıkılmadan dolu dolu vakit geçirmeleri için faaliyetlere başladı. Bu kapsamda 14 gün yurtlarda kalmak zorunda olan vatandaşlara Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından olan kitaplar hediye edildi.

        Karantina günlerini kitap okuyarak geçirmeyi öneren Ağrı İl Müftüsü Tandoğan Topçu şu ifadelerde bulundu; “Kitap okumak her zaman için yapılması gereken bir etkinliktir. Özellikle içinde bulunduğumuz bu süreçte bizlere kitap okumak için büyük bir fırsat doğmuştur. Salgın geçene kadar uyarıları dikkate alarak evlerimizden çıkmamalıyız ama evlerimizde kaldığımız zamanı da çok iyi değerlendirmeliyiz. Müftülük olarak imkanlarımız doğrultusunda KYK yurtlarında zorunlu karantinada bulunan vatandaşlarımız için kitap hediyelerinde bulunduk. Diyanet İşleri Başkanlığımız da büyük bir kampanya başlatarak tüm DİB yayınlarında %45 indirim sağlamış ve kargo ücretini de kaldırmıştır. Ramazan ayı boyunca sürecek bu kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşlarımız “yayinsatis.diyanet.gov.tr” adresini ziyaret edebilirler. Bu çalışmalarla hedefimiz vatandaşlarımızı kitapla buluşturmak ve tedbirlere uyarak evlerinde sıkılmadan kalmalarını sağlamaktır. Bunun için evde kal, kitapla kal diyoruz.” 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne Veda Ziyareti
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne...
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...