Agri’da Müftülükten Kur’an Kurslarına Ziyaret

Agri'da Müftülükten Kur’an Kurslarına Ziyaret

müftülükten kur’an kurslarına ziyaret

28 Eylül 2022 - 09:15

Ağrı İl Müftüsü Celal Büyük, İl Müftülüğüne bağlı Yatılı Bölge Kur’an Kursunu ziyaret etti.

İl Müftüsü Büyük, beraberindeki heyetle birlikte kursta sürdürülen eğitimi yerinde inceledi.

İncelemeleri sonrası kursta eğitim alan öğrencilerle bir araya gelerek sohbet edip nasihatlerde bulunan Müftü Büyük, öğrencilerle sohbetinin ardından Kur’an kursu öğreticileriyle kurs hakkında değerlendirmelerde bulundu. Büyük, kurs hocalarına tavsiyelerinin ardından İl Müftülüğü olarak her zaman maddi ve manevi desteklerinin devam edeceğini söyleyerek ziyaretlerini tamamladı.

Kurs ziyaretleri kapsamında ayrıca İl Müftü Yardımcısı Kemal Arpacı İmam Nebevi Kur’an Kursuna, İl Müftü Yardımcısı Mustafa Solhan ise Şinasi Ünsal Kız Kur’an Kursuna ziyaret gerçekleştirdiler.

Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Erzincan'da Nisan 2024 Mutat Personel Toplantısı Ile Birlikte “tecrübe Paylaşım Toplantısı” Gerçekleştirildi
Erzincan'da Nisan 2024 Mutat Personel Toplantısı Ile Birlikte...