Agri’da Mutat Toplantı

mutat toplantı

21 Ekim 2019 - 09:17

MUTAT TOPLANTI

Ağrı Müftülüğü bünyesinde görev yapan İmam-Hatip, Müezzin Kayyımlar ve Kur’an Kursu Öğreticileri ile birlikte Ekim ayı mutat toplantısı, İl Müftüsü Tandoğan Topçu’nun başkanlığında Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirildi.

Düzenlenen toplantıda geride bırakmış olduğumuz Camiler ve Din Görevlileri Haftası faaliyetleri değerlendirmesinin ardından yaz Kur’an Kursları, 4-6 yaş Kur’an Kursları, Gençlik Çalışmaları, yaklaşmakta olan Mevlidi Nebi haftası etkinlikleri ve bu alanlardaki genel konuların işleyişi görüşüldü.

Toplantı sonunda genel bir değerlendirme konuşması yapan Topçu gençler üzerinde kurum olarak tesirimizin daima var olması gerektiğini dile getirerek gençleri dinlerine bağlı, maneviyatları yüksek nesiller haline getirebilmek asli görevimizdir şeklinde konuştu.

Toplantı personelin görüş ve önerilerini de dinledikten sonra sona erdi.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret