Agri’da Ocak Ayı Personel Toplantısı

ocak ayı personel toplantısı

22 Ocak 2021 - 09:15

OCAK AYI PERSONEL TOPLANTISI

Ağrı Müftülüğü bünyesinde görev yapan İmam-Hatip, Müezzin Kayyım ve Kur’an Kursu Öğreticileri ile birlikte Ocak ayı mutat personel toplantısı İl Müftüsü Tandoğan Topçu başkanlığında videokonferans yöntemi ile gerçekleştirildi.

Açılış konuşmasını İl Müftü Yardımcısı Kemal Arpacı’nın yaptığı toplantıda birçok önemli konuya değinen Müftü Topçu; “Başkanlığımızın birçok alanda yürüttüğü proje ve çalışmaların sahadaki rehberi ve uygulayıcısı siz değerli din görevlilerimizdir. Bunun için kurumsal aidiyet ve sorumluluk bilinciyle görevimizi hakkıyla yapmalı, vaktimizi çok iyi değerlendirmeliyiz. Bu çalışmalarımızda özellikle gençlik çalışmalarına önem vermeliyiz. Geleceğimiz olan gençlere ulaşmalı bu alanda yürütülen çalışmalarda aktif rol almalı ve gençlerle her zaman bir arada bulunmalıyız. Ayrıca Başkanlığımızın basın yayın organlarını ve sosyal medya faaliyetlerini çok iyi takip etmeli ve duyurmalıyız. Başkanlığımız yazılı ve görsel medyada çok kaliteli içerik üreterek halkımıza ışık tutmayı ve rehber olmayı amaçlamaktadır. Bu gibi yayınları bilmeyen kimse kalmamalı. Bunun için bizler her mecrada bu çalışmaları tanıtmalı, halkımızı haberdar etmeliyiz.” ifadelerine yer verdi.

Muğla Il Müftüsü Yaşar çapçı Fethiye'de Bir Dizi Temaslarda Bulundu.
Muğla Il Müftüsü Yaşar çapçı Fethiye'de Bir Dizi...
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı