Agri’da Umre Eğitim Semineri

Agri'da Umre Eğitim Semineri

umre eğitim semineri

15 Şubat 2020 - 09:16

UMRE EĞİTİM SEMİNERİ

        Ağrı İl Müftülüğü Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonu ile umreye gidecek vatandaşlar için İl Müftülüğü Konferans salonunda umre eğitim semineri düzenlendi.

        Ağrı İl Müftülüğünde düzenlenen seminere İl Müftüsü Tandoğan Topçu, İl Müftü Yardımcısı Murat Sarı ve Hac ve Umre Şube Müdürü Metin Kaçmaz konuşmacı olarak katıldı.

        Düzenlenen programda Müftü Topçu umre adaylarına şöyle tavsiyelerde bulundu; “Sizler dünyanın merkezine kalbine gidiyorsunuz. Allah’ın Kuranda zikrettiği, Peygamber efendimizin şehirlerin anası dediği şehre yolculuk edeceksiniz ve Allah bu fırsatı bir daha vermeye bilir. Bunun bilincinde olarak nereye ve ne için gittiğinizi unutmayarak her anın altın fırsat olduğunu bilip sürekli zikir ve duayla değerlendirip bol bol tevbe de bulunun. Vaktinizi alışverişle veya başka meşgalelerle tüketmeyin, 5 vakit namazınızı Kâbe’de veya Mescidi Nebevi’de cemaatle kılmaya özen gösterin. Rabbim hepinize günahlarınızdan arınmış olarak dönmeyi nasip etsin. Dualarınız kabul, yolunuz açık olsun.”

        Seminer bilgilendirme konuşmalarıyla devam etti.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Manisalı Hacı Adayları Tanışma Toplantısında Buluştu
Manisalı Hacı Adayları Tanışma Toplantısında Buluştu
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı