Ak Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin şimşek, Muş Il Müftüsü...

Ak Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin şimşek, Muş Il Müftüsü Ibrahim Halil Demir’i Makamında Ziyaret Etti.

ak parti muş milletvekili mehmet emin şimşek, muş il müftüsü ibrahim halil demir’i makamında ziyaret etti.

30 Temmuz 2022 - 18:30

AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, Muş İl Müftüsü İbrahim Halil Demir’i makamında ziyaret etti.

Ak Parti Muş Milletvekili  Mehmet Emin Şimşek, Ak Parti İl Başkanı İbrahim Avcı, İl Genel Meclis Üyesi İrfan Sune ve Merkez İlçe Başkanı Halil Sabak, İl Müftüsü İbrahim Halil Demir'i makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette konuşan Milletvekili Şimşek, Müftü Demir’in çok önemli bir görevde bulunduğunu dile getirerek, “Gerçekten gençlerimizin geleceği noktasında da hocalarımızın vereceği bilgiler, İl Müftülüğümüzün değerlerimizi gençlerimize anlatması adına çok çok önemlidir. Ülkemizin her zaman geçmişten üslenmiş olduğu birçok sorumluluğu var. Bizler geçmişimizi, geleceğimizi ve değerlimizi çok iyi bilmek zorundayız. Bu ülkeyi geleceğe taşıyacaksak bu kadar olaylar içerisinden sağlam bir şekilde ekonomik olarak büyüyen güçlü bir Türkiye oluşturacaksak bunu hep birlikte gençlerimiz ile bilinçli bir şekilde eğitim ve öğretimimizle inşallah yapacağız” ifadelerine yer verdi.

Muş İl Müftüsü Demir ise “Muş Türkiye ortalamamıza baktığımız zaman manevi değerler açısından, milli değerler açısından ülkemizin ortalamasından yüksek orantıya sahiptir, bu açıdan Muş’un her yerinde temas edemediğimiz, dokunamadığımız insanımızın kalmamasını arzu ediyoruz. Biz fert olarak, toplum olarak, kurum olarak yaptıklarımız ile imtihan oluyoruz, dolayısıyla burada toplumun her kesimine din hizmetini çok önemsiyoruz, bunu yapmak içinde bütün arkadaşlarımıza bunun önemini  anlatmaya çalışıyorum'' dedi.

Müftü İbrahim Halil Demir’den Din hizmetleri ve yürütülen projeler hakkında bilgiler alan Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, Müftü Demir'e çalışmalarında başarılar diledi.

Muş İl Müftüsü İbrahim Halil Demir, Ak Parti Muş Milletvekili  Mehmet Emin Şimşek, Ak Parti İl Başkanı İbrahim Avcı, İl Genel Meclis Üyesi İrfan Sune ve Merkez İlçe Başkanı Halil Sabak’ya ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendilerine teşekkür etti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Burdur'da çocuklar Nasrettin Hoca Ile Camide Buluştu
Burdur'da çocuklar Nasrettin Hoca Ile Camide Buluştu
Muğla Il Müftüsü Yaşar çapçı Fethiye'de Bir Dizi Temaslarda Bulundu.
Muğla Il Müftüsü Yaşar çapçı Fethiye'de Bir Dizi...