Aksaray’da Islam Kardeşlik Ve Bütünlük Dinidir

Aksaray'da Islam Kardeşlik Ve Bütünlük Dinidir

islam kardeşlik ve bütünlük dinidir

18 Şubat 2019 - 09:46

İl Müftümüz Cemalettin Bal, yabancı uyruklu üniversite öğrencileriyle bir araya geldi.
İl Müftümüz ve Türkiye Diyanet Vakfı Aksaray Şube Başkanımız Cemalettin Bal, Müftülüğümüz Somuncu Baba Okuma ve Sohbet Salonunda yurt dışından gelerek ülkemizde İmama Hatip Lisesi okuyup Aksarayımıza gelerek Aksaray Üniversitesinde çeşitli fakültelerde eğitim gören yabancı uyruklu öğrencilerle bir araya gelerek sohbette bulundu. İl Müftümüz Cemalettin Bal öğrencilerle, İslama uygun bir hayat yaşamanın önemine değindiği sohbetinde İslam kardeşlik, birlik ve bütünlük içerisinde yaşanılacak bir din olduğunun ifade ederek akıllarına takılan soruları cevaplandırdı. Öğrencilere, TDV Aksaray Şubesince maddi destek sağlanacağını ifade ederek bu tür buluşmaların her hafta yapılacağını dile getirdi. Öğrencilerin isteklerinin dinlendiği program çeşitli ikramlarla son buldu.

Bilecik'de Nisan Ayı Ilçe Müftüleri Toplantısı Il Müftülüğümüz Ev Sahipliğinde Yapıldı.
Bilecik'de Nisan Ayı Ilçe Müftüleri Toplantısı Il...
Agri'da Etkili Hutbe Sunumu Eğitim Semineri