Aksaray’da "mevlidi Nebi" Mevlid Kandili Programı

Aksaray'da "mevlidi Nebi" Mevlid Kandili Programı

"mevlidi nebi" mevlid kandili programı

21 Kasım 2018 - 09:45

Peygamber Efendimiz sallallahu aleyhi ve sellem’in dünyayı teşriflerinin sene-i devriyesi Mevlid Kandili münasebetiyle Rebiül Evvel ayının 12’ nci gecesi 19 Kasım 2018 Pazartesi günü akşamı ilimizdeki tüm camilerimizde Kuran’ı Kerim tilavetleri ve mevlidi şerifler okundu, dualar edildi. Aksaraylı vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Karamanoğlu Ulu Camiinde düzenlenen programda okunan mevlidi şerif sonrasında İl Müftümüz Cemalettin Bal “Peygamberimiz ve Gençlik” konulu sohbetiyle gönüllere hitap etti. Rasülü Ekrem sallallahü aleyhi ve sellemin, etrafındaki sahabe-i kiramın genç yaşta olduklarını ifade eden İl Müftüsü Cemalettin Bal, O’ nun gençlerle kurduğu güven, sevgi, saygı ve samimiyete dayalı iletişimini ele alarak günümüz gençliği için Peygamber Efendimiz sallallahu aleyhi ve sellem’in hayatından örnekler verdi.

Niğde'de 2024 Yılı Hac Hazırlık Kursları Başlıyor.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...