Amasya’da 2. Dönem Hafızlık Tespit Sınavları Başladı

Amasya'da 2. Dönem Hafızlık Tespit Sınavları Başladı

2. dönem hafızlık tespit sınavları başladı

29 Haziran 2020 - 12:45

Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından, Kur'an Kurslarında ve dışarıdan kendi imkanlarıyla hafızlıklarını tamamlayan öğrenci ve vatandaşlara yönelik düzenlenen "Hafızlık Tespit Sınavı" 81 il müftülüğü ve il müftülüğü merkezlerinde 29 Haziran itibariyle başladı.

İlimizde Büyükağa Medresesi’nde gerçekleştirilecek olan Hafızlık Tespit Sınavına girecek öğrencileri ziyaret eden İl Müftümüz sayın Durmuş Ayvaz şu değerlendirmelerde bulundu: “İlimiz merkez ve ilçe Kur’an Kurslarından 157, kurs dışından da 12 öğrencimiz sınava girecekler. Öğrencilerimiz pandemi sürecinde de eğitimlerine ara vermeden ezberlerini hocalarına dinlettiler, büyük bir özveri ile sınavlara hazırlandılar. Ben bütün öğrencilerimize başarılar diliyorum. Öğrencilerimizi yetiştiren Kur’an Kursu Öğreticilerimize de emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.”

Burdur'da çocuklar Nasrettin Hoca Ile Camide Buluştu
Muğla Il Müftüsü Yaşar çapçı Fethiye'de Bir Dizi Temaslarda Bulundu.
Muğla Il Müftüsü Yaşar çapçı Fethiye'de Bir Dizi...