Amasya’da 2021 Yılı Camiler Ve Din Görevlileri Haftası...

Amasya'da 2021 Yılı Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Hafızlık Ve Kur’an Kerim’i Güzel Okuma Yarışmaları Il Finali Yapıldı

2021 yılı camiler ve din görevlileri haftası hafızlık ve kur’an kerim’i güzel okuma yarışmaları il finali yapıldı

26 Mayıs 2021 - 14:00

Diyanet İşleri Başkanlığı 2021 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen Hafızlık ve Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma yarışmalarının il finali Merkez Akşemseddin Camii’nde yapıldı.
İl Müftümüz Durmuş AYVAZ başkanlığında gerçekleştirilen yarışmalarda 1. olan Din Görevlilerimiz ilimizi bölge finallerinde temsil edeceklerdir.
Yarışma neticesinde Hafızlık kategorisinde kadınlarda Merkez Ziyaret Kasabası Kız Kur’an Kursu Öğreticisi Arife MARAZOĞLU, erkeklerde  Suluova Kılıçaslan Köyü Camii İmam Hatibi İsmail KESKİN; Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma kategorsinde ise kadınlarda Gümüşhacıköy Hanife Saygılı Kur’an Kursu Öğreticisi Aysel FETTAHOĞLU, erkeklerde Merkez Aksalur Köyü Salamut Camii İmam Hatibi Turan TÜRKOĞLU birinci oldular.
Yapılan yarışmalarda dereceye girenleri tebrik eden İl Müftümüz Durmuş AYVAZ bölge finallerinde de kendilerine başarılar diledi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Sivas'ta “islam’ın Ilk Emri “oku”
Sivas'ta “islam’ın Ilk Emri “oku”