Amasya’da Aile Okulu Seminerlerinin 6.sı Düzenlendi

Amasya'da Aile Okulu Seminerlerinin 6.sı Düzenlendi

aile okulu seminerlerinin 6.sı düzenlendi

18 Mart 2020 - 10:47

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın “Sağlıklı Birey, Mutlu Aile, Huzurlu Toplum” projesi dahilinde İl Müftülüğümüz tarafından 6.sı düzenlenen “Aile Okulu Seminerleri” kapsamında Diyanet İşleri Başkanlık Uzmanlarından Dr. Fatma Bayraktar Karahan tarafından “Rahmanın Kadın Kulları” adlı konferans Belediye Kültür Merkezi Şehzade salonunda yapıldı. Dr. Bayraktar konuşmasında tarihin çeşitli zamanlarında ve alanlarında yaptıklarıyla günümüze ışık tutan kadınlardan Bacıyan-ı Rûm’un kurucusu Fatma Bacıya, kendisini vakıf hizmetlerine adayan Hürrem Sultan’a, eserleriyle insanlığı aydınlatırken bir yandan da evlatlarının üzerine titreyen Fatma Aliye’ye, adaleti ve vefasıyla bilinen Selçuklunun Devlet anası Altuncan Hatun’a değinmiştir.

İl Müftümüz Abdülkadir Keşvelioğlu’nun teşekkür konuşmasıyla son bulan programa Amasyalı kadınlar yoğun ilgi gösterdiler.

Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri