Amasya’da Aşure Programı Yapıldı

amasya’da aşure programı yapıldı

03 Eylül 2020 - 10:30

Muharrem ayı vesilesiyle Hacı Bektaşı Veli Dergahı Vakfı ile Amasya Açı Koleji tarafından geleneksel Aşure etkinliği düzenlendi. Şehzadeler Gezi Yolunda düzenlenen etkinliğe Amasya Milletvekili Av. Mustafa Tuncer, Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Elmacı, İl Millî Eğitim Müdürü Ömer Coşkun, İl Müftü Vekilimiz İhsan Caner, Kurum Müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Sultan II. Bayezid Cami İmam Hatibi Ahmet Niyazi Seven hocamız Kuran-ı Kerim tilavetinde bulunduğu programda protokol tarafından günün önemini belirten konuşmalar yapıldı. İl Müftü Vekilimiz İhsan Caner hocamızın duasının akabinde gelen misafirlere aşure ve lokma ikramı yapıldı.

İl Müftü Vekilimiz İhsan Caner programda emeği geçenlere teşekkür ederek Aşure günlerini kutladı.

Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...