Amasya’da Din Görevlilerinden Vatandaşlarımıza Anlamlı Hizmet

Amasya'da Din Görevlilerinden Vatandaşlarımıza Anlamlı Hizmet

din görevlilerinden vatandaşlarımıza anlamlı hizmet

30 Mart 2020 - 15:15

DİN GÖREVLİLERİNDEN VATANDAŞLARIMIZA ANLAMLI HİZMET

Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr. Sayın Ali Erbaş’ın talimatları doğrultusunda Koronavirüs nedeni ile evlerinden çıkamayan vatandaşlarımıza hizmet için kurulan Vefa Sosyal Destek gurubuna Amasya İl Müftülüğünün görevlileri de destek vermektedirler.

Yapılan planlama kapsamında 60 din görevlimiz şehir merkezindeki ve köylerdeki 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımıza sipariş üzerine ihtiyaç duydukları malzemeleri alıp kapılarına kadar giderek teslim etmektedirler. Bununla birlikte maaşlarını da çekmektedir.

Karşılarında, arkalarında namaz kıldıkları hoca efendileri görünce duygulanan vatandaşlarımız yaptıkları hizmetten dolayı görevlilerimize memnuniyetlerini dile getirmekte ve dua etmektedirler.

Din görevlilerimiz ise yaptıkları bu güzel hizmetten ve aldıkları dualardan dolayı çok memnun olduklarını ifade ettiler.

Maddi imkânı yerinde olmayan vatandaşlarımıza ise Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yardımcı olmaktadır.

Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...