Amasya’da Dünya Hafızlar Haftası Programı Düzenlendi

Amasya'da Dünya Hafızlar Haftası Programı Düzenlendi

dünya hafızlar haftası programı düzenlendi

10 Mart 2020 - 11:02

Üç ayların başlangıcı olan Recep ayının ilk haftasının “Dünya Hafızlar Haftası” olması hasebiyle Evrensel Hafızlar Derneği (EHAD) Amasya Şubesi tarafından coşkulu bir program düzenlendi.

Programa İl Müftümüz Abdulkadir Keşvelioğlu, İl Protokolü, İlimiz genelindeki 10 Kur’an Kursu’ndan 900 öğrenci, din görevlileri ve Kur’an sevdalıları katıldı.

Kur’an’ı Kerim tilaveti ile başlayan programda açılış konuşması yapan EHAD Amasya Şubesi Başkanı Halil İbrahim Tokmak misafirlere hoş geldiniz dileklerini ilettikten sonra katılımcıların Hafızlar Haftasını tebrik ederek, dernek çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Programda konuşma yapan İl Müftümüz Abdulkadir Keşvelioğlu; “Hafızlık Peygamber Efendimiz (sav) ile başlamıştır ve o günden bugüne devam eden bu gelenek, Amasya’mızda da güçlü bir şekilde devam etmektedir. İlimiz genelindeki hafızlık kurslarımızın başarı oranı %92 dir. Bu başarıda emeği olan Kur’an Kursu Öğreticilerimize ve her türlü katkıda bulunan Evrensel Hafızlar Derneği Amasya Şubesi’ne ve hayır sahiplerine teşekkür ediyorum”. dedi.

Yemek ikramı ve hediye takdimlerinin akabinde program sona erdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda