Amasya’da Hz. Peygamber Ve Gençlik Konferansı

Amasya'da Hz. Peygamber Ve Gençlik Konferansı

hz. peygamber ve gençlik konferansı

11 Şubat 2020 - 11:46

Amasya İl Müftülüğümüz tarafından düzenlenen “Hz. Peygamber ve Gençlik'' konulu konferans Amasya Belediyesi Kültür Merkezi Şehzade Salonu’nda gerçekleştirildi.

Konferansa Amasya İl Müftümüz Abdulkadir Keşvelioğlu, Diyanet İşleri Başkanlığı Müfettişlerinden Baş müfettiş Saffettin Akcan ve Müfettiş Ekrem Solmaz, İl Müftü Yardımcılarımız, İlçe Müftülerimiz,  Din Görevlileri ve Kur’an Kursu Öğreticileri katıldı.

Erzurum Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Ağırman, Hz. Peygamberin gençlik ve gençlerle ilgili söz ve davranışlarını ayrıntılı olarak örneklerle ortaya koyarak, gençlerle iletişim noktasında bilgiler aktardı.

Konferans sonrası İl Müftümüz Abdulkadir Keşvelioğlu tarafından Prof. Dr. Mustafa Ağırman’a hediye takdim edildi.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret