Amasya’da Il Gençlik Koordinatörleri Ve Kyk’da Görevli Manevi...

Amasya'da Il Gençlik Koordinatörleri Ve Kyk’da Görevli Manevi Rehberlerden Il Müftümüze Ziyaret

il gençlik koordinatörleri ve kyk’da görevli manevi rehberlerden il müftümüze ziyaret

07 Haziran 2020 - 00:00

Müftülüğümüz İl Gençlik Koordinatörleri Murat Pekel, İlknur Epçim ile KYK’da görevli Manevi Rehberler Mustafa Kaş, Sebahattin Topaç, Sebahattin Ayan ve Ravza Sezen İl Müftümüz Durmuş Ayvaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Yapılan ziyarette İl Gençlik Koordinatörlüğü ve KYK’da yapılan çalışmalar hakkında İl Müftümüze bilgiler aktarılarak hediye takdiminde bulunuldu.

İl Müftümüz ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini ifade ederek gençlik çalışmalarını yürüten görevlilerimize bundan sonraki süreçte de Amasya’da gençlik çalışmalarının artarak devam edeceğini, birlikte güzel projelere imza atacaklarını ve bütün gençlerimize ulaşacaklarını ifade ederek görevlerinde başarılar diledi.

Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Sivas'ta “islam’ın Ilk Emri “oku”