Amasya’da Il Müftü Yardımcımız Ihsan Caner Emekli Oldu.

Amasya'da Il Müftü Yardımcımız Ihsan Caner Emekli Oldu.

il müftü yardımcımız ihsan caner emekli oldu.

30 Aralık 2020 - 15:45

Diyanet İşleri Başkanlığı’nda toplamda 44, Amasya İl Müftülüğü’ndeki 2.5 yıllık görev süresinin ardından yaş haddinden emekliye ayrılan İl Müftü Yardımcımız İhsan CANER hocamız için İl Müftülüğümüz Helvacı Yatılı Kız Kur’an Kursu Konferans Salonunda pandemi kurallarına uyularak Veda Programı düzenlendi.

İl Müftümüz Durmuş AYVAZ’ın ev sahipliğinde düzenlenen programa İl Müftü Yardımcıları, İlçe Müftüleri, Şube Müdürleri ve Vaizler katıldı.

Programda konuşma yapan İl Müftümüz AYVAZ, “44 yıl din hizmetlerinde verimli ve başarılı hizmetler verdiniz. Din hizmetleri alanında önemli görevler icra ettiniz. Şahsım ve İl Müftülüğümüz adına ilimizde vermiş olduğu değerli hizmetlerden, katkılarınızdan ve uyumlu mesai arkadaşlığınızdan dolayı şahsınıza çok teşekkür ediyor, emeklilik yaşamınızda ailenizle birlikte sağlıklı, huzurlu ve mutluluk dolu günler diliyorum.” dedi.

İl Müftümüz Durmuş AYVAZ ve İlçe Müftüleri program sonunda Müftü Yardımcımız İhsan CANER’e ilimizde yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı günün anısına hediye takdiminde bulundular.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Afyonkarahisar'da Gençlik Koordinatörlüğü Ve Manevi Rehberler Istişare Toplantısı
Afyonkarahisar'da Gençlik Koordinatörlüğü Ve Manevi Rehberler...
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı.
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara...