Amasya’da Il Müftümüz Durmuş Ayvaz, 15 Temmuz şehidimiz ümit...

Amasya'da Il Müftümüz Durmuş Ayvaz, 15 Temmuz şehidimiz ümit çoban’ın Oğlu Metehan çoban Ile Esra Kıcık’ın Nikahlarını Kıydı

il müftümüz durmuş ayvaz, 15 temmuz şehidimiz ümit çoban’ın oğlu metehan çoban ile esra kıcık’ın nikahlarını kıydı

06 Temmuz 2020 - 11:00

İl Müftümüz Durmuş Ayvaz, 15 Temmuz Şehidimiz Ümit Çoban’ın oğlu Metehan Çoban ile Esra Kıcık’ın Gümüşhacıköy ilçemizdeki düğün merasimine katılarak nikâhlarını kıydı.

İl Müftümüz Durmuş Ayvaz, nikâhlarını kıydığı genç çiftin evliliklerinin hayırlı ve huzurlu devam etmesi için duada bulundu.

Merasime, Valimiz Mustafa Masatlı, AK Parti İl Başkanı Mehmet Akif KESMEKAYA ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Rehberlik ve Denetim Başkanı Hasan DAVULCU, diğer yetkililer ve davetliler katıldı.

Genç çift, mutluluklarına ortak olan ve nikâhlarını kıyan İl Müftümüz Durmuş Ayvaz’a teşekkür etti.

Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda