Amasya’da Il Müftümüz Gümüşlü Mahallesi Esnafı Ile Buluştu

Amasya'da Il Müftümüz Gümüşlü Mahallesi Esnafı Ile Buluştu

il müftümüz gümüşlü mahallesi esnafı ile buluştu

06 Ekim 2021 - 14:15

İl Müftümüz esnaf ziyaretleri kapsamında Gümüşlü Mahallesi esnafları ile kahvaltı programında bir araya geldi.

İl Müftümüz Durmuş Ayvaz, esnaf ziyaretlerini mutat olarak gerçekleştirdiğini belirterek, esnaflara hayırlı ve bereketli kazançlar diledi ve  “Ziyaretlerdeki amacımız esnafımız ile hemhal olmak, onların müftülükten beklentilerini dinlemektir.” dedi.
Ziyarette müftülüğümüz çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulunan İl Müftümüz Durmuş Ayvaz, “İl müftülüğü olarak her yerdeyiz. Hastanede manevi danışmanımız var. Oradaki hastalarla manevi olarak her yönden ilgileniyor. Cezaevindeki vaiz hocalarımız oradaki mahkumlara yönelik çalışmalar yapmaktadır. Akşemseddin Gençlik Merkezi’mizde üniversite öğrencilerine manevi danışmanlarımız rehberlik etmektedir. Sultan II. Bayezid Camii  Külliyesi içerisine de Kitap Kahve çalışmamız devam ediyor. Kitap Kahve projemiz üniversite öğrencilerimiz için hem araştırma yapabilecekleri hem de ders çalışıp, kitap okuyabilecekleri nezih bir ortam olacaktır. İlahiyat Camii altındaki Gençlik Merkezimiz de yakın zamanda İlahiyat Fakültesi  öğrencilerimiz için hizmete hazır hale gelecektir. Kısacası din görevlileri olarak hayatın her alanındayız.” dedi ve esnaflarımıza işlerinde kolaylıklar diledi.

Programa katılan Gümüşlü Mahallesi Muhtarı Asuman Topuz, ziyarelerinden dolayı İl Müftümüz Durmuş Ayvaz’a teşekkür etti.

Programa Gümüşlü Mahallesi Muhtarı Asuman Topuz, Nergiz Mahallesi Muhtarı Ruhi Özsoy, esnaflar ve din görevlileri katıldı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karabük'te Gençlik Hizmetleri Eğitim Seminerleri Düzenlendi
Karabük'te Gençlik Hizmetleri Eğitim Seminerleri Düzenlendi
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı.
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara...