Amasya’da Il Müftümüz Ve Eşi şehit Polis Memuru Veysel...

Amasya'da Il Müftümüz Ve Eşi şehit Polis Memuru Veysel Aslan’ın Annesini Ziyaret Etti

il müftümüz ve eşi şehit polis memuru veysel aslan’ın annesini ziyaret etti

30 Temmuz 2020 - 18:30

Milletin gönlünde müstesna bir yere sahip olan şehit ve gazilerimizin ailelerinin her zaman yanlarında olan İl Müftümüz Durmuş Ayvaz ve eşi Değerli Hanımefendi Kurban Bayramı münasebetiyle Şehit Polis Memuru Veysel Aslan’ın annesi Emine Aslan’ı evinde ziyaret etti.

Ziyaretlerinde şehidimizin  annesinin Kurban Bayramını tebrik eden İl Müftümüz Durmuş Ayvaz "Bizlere bu ülkeyi kanıyla, canıyla yurt eden tüm şehitlerimize ve ahirete intikal etmiş gazilerimize Allah'tan rahmet diliyor, hayatta olan kahraman gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Türk Milletinin istiklali ve istikbali için canını feda etmiş aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizin emanetlerine her zaman sahip çıkacağız. Onlar bize bu millete emanettir. Şehit ve gazilerimizin yakınları baş tacımızdır. Onların yanlarında olmaya, destek vermeye, acılarını paylaşmaya her zaman devam edeceğiz. Kapımız, gönlümüz onlara sonuna kadar açıktır.” dedi.

Şehidimizin annesi Emine Hanım İl Müftümüze ve eşine hem ziyaretlerinden hem de şehit yakınlarına gösterdikleri yakın ilgiden dolayı teşekkür etti.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Şanlıurfa'da Hacı Adaylarına Yönelik Kabe Maketli Seminer Düzenlendi
Şanlıurfa'da Hacı Adaylarına Yönelik Kabe Maketli Seminer...