Amasya’da Nöroloji Uzmanı Dr. Mustafa Yiğit Kovid-19 Nedeni Ile...

Amasya'da Nöroloji Uzmanı Dr. Mustafa Yiğit Kovid-19 Nedeni Ile Yaşamını Yitirdi

nöroloji uzmanı dr. mustafa yiğit kovid-19 nedeni ile yaşamını yitirdi

30 Aralık 2020 - 15:00

Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde nöroloji uzmanı olarak görev yapan Dr. Mustafa Yiğit, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle hayatını kaybetti.

65 yaşındaki Dr. Mustafa Yiğit, görev yaptığı hastanede 10 gündür Kovid-19 nedeniyle yoğun bakım servisinde tedavi görüyordu. Yiğit, yapılan müdahalelere rağmen sabaha karşı hastalığa yenik düştü.

Yiğit için hastane önünde yapılan törene, akrabaları ve yakınları ile Amasya Valisi Mustafa Masatlı, Belediye Başkanı Mehmet Sarı, İl Müftümüz Durmuş Ayvaz, İl Sağlık Müdürü Öner Nergiz ve sağlık çalışanları katıldı.

Cenaze namazını kıldıran İl Müftümüz Durmuş Ayvaz vefat eden Dr. Mustafa Yiğit'in ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileklerini iletti.

Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda