Amasya’da öksüz Ve Yetim çocukları Diyanet Vakfımız Unutmadı

Amasya'da öksüz Ve Yetim çocukları Diyanet Vakfımız Unutmadı

öksüz ve yetim çocukları diyanet vakfımız unutmadı

27 Nisan 2022 - 12:00

Danimarka Türk Diyanet Vakfı  ve  TDV Amasya Şubemiz tarafından başlatılan "Arife Çiçekleri" adlı proje kapsamında 160 aileye 400'er TL değerinde bayramlık giyim yardımı yapıldı.

Programa il Müftümüz Durmuş Ayvaz ve TDV Kadın ve Gençlik Kolları gönüllüleri katıldı.

İl Müftümüz konuşmasında "Peygamber efendimizin yetim başı okşayanın saçlarının teli adedince sevap kazandığını belirterek, İl müftülüğü olarak bizde böyle bir çalışma yapmak istedik. Danimarka Türk Diyanet Vakfı katkılarıyla TDV Amasya şubesi olarak hazırlamış olduğumuz bu hediye çekini bayram öncesi vererek yüzlerinizdeki tebessüme ortak olmak istedik. Bu da bizleri son derece  mutlu ediyor. Bu vesileyle bizlere katkı sunan başta Danimarka Türk Diyanet Vakfı'na ve hayır sahiplerine teşekkür ediyorum." dedi.

Program kart dağıtımının ardından son buldu.

Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı