Amasya’da “ramazan’ın Ruhunu Yansıt” Fotoğraf Yarışması...

Amasya'da “ramazan’ın Ruhunu Yansıt” Fotoğraf Yarışması Birincisine ödül Takdimi

“ramazan’ın ruhunu yansıt” fotoğraf yarışması birincisine ödül takdimi

04 Haziran 2020 - 09:00

Amasya Müftülüğü İl Gençlik Koordinatörlüğü tarafından Ramazan Ayında sosyal medya üzerinden “Ramazan’ın Ruhunu Fotoğrafa Yansıt” yarışması düzenlendi. Lise kategorisinde çektiği fotoğrafla yarışma birincisi olan Ahsen Değirmenci ve ailesi ziyaret edildi. İl Müftümüz Durmuş Ayvaz, Müftü Yardımcılarımız Abdullah Kılıç, Emine Uysal, Şube Müdürümüz Seyhan Elmacı ve İl Gençlik Koordinatörlerimiz İlknur Epcim, Murat Pekel’in  katılımıyla gerçekleşen ziyarette İl Müftümüz Durmuş Ayvaz öğrencimizin ödülünü takdim ederken ‘’Üniversite seçiminde bu yeteneğini dikkate almasını ve kendisini bu konuda geliştirecek faaliyetlerde bulunmasını’’ tavsiye ederek liseli gence eğitim ve sosyal hayatında başarı temennisinde bulundu.

Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda