Amasya’da şehidimiz Uzman Onbaşı Hüsamettin Gökçe Dualarla...

Amasya'da şehidimiz Uzman Onbaşı Hüsamettin Gökçe Dualarla Ebediyete Uğurlandı

şehidimiz uzman onbaşı hüsamettin gökçe dualarla ebediyete uğurlandı

29 Nisan 2021 - 21:30

28 Nisan günü bölücü terör örgütüne karşı düzenlenen Pençe Şimşek Operasyonunda Şehit olan Amasyalı Uzman Onbaşı Hüsamettin Gökçe düzenlenen törenlerin ardından Merkeze bağlı Beldağ Köyünde toprağa verildi.

Şehidimiz için İlimizdeki ilk tören öğle saatlerinde askeri uçakla getirildiği Merzifon Havalimanında yapıldı. Daha sonra Şehidimizin Naaşı Hacılar Meydanı Mahallesinde ailesinin ikamet ettiği eve getirilerek, akrabaları ve komşularından helallik alındı.

Daha sonra Beldağ Köyünde düzenlenen Cenaze Töreninde cenaze namazını kıldıran İl Müftümüz Durmuş Ayvaz, şehidin ailesine ve yakınlarına baş sağlığı dileklerini iletti. Kılınan cenaze namazının ardından ise Şehidimizin Cenazesi dualar eşliğinde köy mezarlığında defnedildi.

Cenaze törenine yapılan şehidimizin ailesinin yanı sıra Valimiz Mustafa Masatlı,  Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Mahmut Özer, Amasya Milletvekilleri M. Levent Karahocagil, Hasan Çilez ve Mustafa Tuncer, Amasya Garnizon Komutan V. Alb. Fatih Akpınar, Topçu ve Füze Okul Komutanı Tuğg. Sebahattin Türker, İl Müftümüz Durmuş Ayvaz,  Amasya Belediye Başkan V. Özcan Gür,  protokol üyeleri,  askeri erkan ve  vatandaşlar katıldı


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Afyonkarahisar'da Gençlik Koordinatörlüğü Ve Manevi Rehberler Istişare Toplantısı
Afyonkarahisar'da Gençlik Koordinatörlüğü Ve Manevi Rehberler...
Kayseri'de Vali Sayın Gökmen çiçek’ten şehit Ailesine Ziyaret
Kayseri'de Vali Sayın Gökmen çiçek’ten şehit Ailesine Ziyaret