Amasya Müftüsü Keşvelioğlu’na ’’sadâ, Vefa, Veda’’...

Amasya Müftüsü Keşvelioğlu’na ''sadâ, Vefa, Veda'' Programı Düzenlendi

amasya müftüsü keşvelioğlu’na ''sadâ, vefa, veda'' programı düzenlendi

30 Mayıs 2020 - 23:30

24 Nisan 2020 tarihli Resmî Gazete’de yayınlanan İl Müftüleri kararnamesiyle Merkez Müftülüsü olarak atanan Amasya Müftüsü Abdulkadir Keşvelioğlu, ''Sadâ, Vefa, Veda'' başlıklı programda sosyal mesafe kurallarına uyularak müftülük personeli ve ilçe müftüleri ile vedalaştı.

Amasya İl Müftü Yardımcısı Abdullah Kılıç’ın okuduğu Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda Kur’an Kursu Öğreticileri adına Büyükağa Kur’an Kursu yöneticisi İsmail Batman, vaizler adına Başvaiz İdris Lap, Bayan personeller adına İl Müftü Yardımcısı Emine Uysal, İlçe Müftüleri adına Gümüşhacıköy Müftüsü Adem Ayrancı, İl Müftülüğü personeli adına ise İl Müftü Yardımcısı İhsan Caner birer konuşma gerçekleştirdi. Konuşmacılar konuşmalarında İl Müftümüzün yaptığı çalışmalardan bahsederek, Amasya’ya hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini ileterek ve helallik istediler.

İl Müftümüz Abdulkadir Keşvelioğlu ise Amasya’ya güzel hizmetler yaptığını ve gönlünün bu konuda rahat olduğunu dile getirerek konuşmalarında şunları söyledi: “Her şeyin bir sonu var. makamlar gelip geçicidir. İnsanoğlu fani bir dünyada yaşıyor. Bizim de hayatımızın bir sonu olacak. Gönlümüz ve kapımız hepinize sonuna kadar açık. Amasya halkına ve Amasya Müftülüğü personeline hakkım var ise helal ediyorum.”

Programda Abdulkadir Keşvelioğlu’nun gerçekleştirdiği hizmetleri anlatan bir video sunum gerçekleşti.

İl Müftü Yardımcısı Abdullah Kılıç’ın teşekkür konuşması ve hediye takdimi ile program sona erdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret