2022 Yılı Zekât Bilgilendirme Toplantısı Tekirdağ'da Yapıldı

2022 yılı zekât bilgilendirme toplantısı tekirdağ'da yapıldı

2022 Yılı Zekat Bilgilendirme Toplantısı Diyanet İşleri Başkanlık Müftüsü Abdulkadir Keşvelioğlu’nun katılımıyla Tekirdağ’da gerçekleştirildi.

Program, sabah 10:00’ da İl Müftülüğünde, Zekat Toplama Koordinatörleriyle yapılan toplantının ardından, öğleden sonra saat 14:00’ te Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Konferans Salonunda yapıldı.

Programa İl Müftüsü İsmail İpek, İl Müftü Yardımcıları, İlçe Müftüleri, Şube Müdürleri ve Tekirdağ genelinden Din Görevlileri katıldı.

Toplantı, Tekirdağ / Ergene, Velimeşe Mahallesi Zümrüt Cami İmam Hatibi M. İsmail Demirel' in Kur’ân-ı Kerim tilaveti ve Tekirdağ İl Müftüsü İsmail İpek' in açılış konuşmasıyla başladı.

Zekat konulu sinevizyon gösteriminden sonra kürsüye gelen Başkanlık Müftüsü Keşvelioğlu toplantıda yaptığı konuşmada “Kardeşliğimiz Zekatla Bereketlensin” projesinin önemine değindi, geçmiş yıllarda TDV aracılığı ile toplanan zekatların nerelerde ve nasıl kullanıldığı hususunda bilgileri paylaştı. Toplantı sonunda katılımcılara söz hakkı verilerek, hizmetlerin daha verimli olması için görüş ve önerileri alındı.

Program, İl Müftüsü İpek’in, Başkanlık Müftüsü Keşvelioğlun' a hediye takdiminin ardından son buldu.