Afyonkarahisar'da "şühedanın Izinde Sabah Namazı Buluşması Ve Mevlid-i şerif Programı…"

Afyonkarahisar'da 'şühedanın Izinde Sabah Namazı Buluşması Ve Mevlid-i şerif Programı…'

“Şühedanın İzinde Sabah Namazı Buluşması ve Mevlid-i Şerif Programı…”

18 Mart Çanakkale Zaferinin yıldönümü dolayısıyla il müftülüğü tarafından, Mısri Camii'nde sabah namazı buluşması ve öğle namazı vaktinde İmaret Camii'nde Mevlid-i Şerif programı gerçekleştirildi.

İl Müftü Yardımcı Harun Yılmaz, hocalarımız ve cemaatimizin katılımıyla, Çanakkale Şehitleri ve tüm şehitlerimizin ruhlarına ithafen Kur’an-ı Kerim, tesbihat, Mevlid-i Şerif, ilahi ve kasideler okundu. Programların devamında İl Müftü Yardımcısı Harun Yılmaz tarafından sohbet ve dua yapıldı.

Program sonunda cemaatimize çorba ve lokum ikram edildi.

Çanakkale şehitleri ve tüm şehitlerimize Cenab-ı Haktan rahmet diler, programlarda emeği geçenlere teşekkür ederiz.