Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri üniversitesi Sağlık Uygulama Ve Araştırma Hastanesinden (afsü), Müftülüğümüze Ziyaret.

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesinden (AFSÜ), Müftülüğümüze Ziyaret.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası ile Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesinden; Baş Hekim Doç. Dr. Ahmet Ali Tuncer, Baş Müdür Hatip Aydın, Baş Hemşire Muharrem Berk ve Manevi Danışman Resul Kızıldağ İl Müftüsü Sinan Kazancı’yı ziyaret ederek şahsında, tüm din görevlilerinin Camiler ve Din Görevlileri Haftası ile Mevlid-i Nebi Haftasını tebrik ettiler.

Müftü Kazancı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, kendilerine teşekkür etti.