Agri'da Cami, çocuk Ve Aile Buluşması

cami, çocuk ve aile buluşması

Cami, Çocuk ve Aile Buluşması

Ağrı İl Müftülüğü tarafından, yaz Kur’an kurslarına devam eden öğrenciler ve velilerle birlikte “ Cami, Çocuk ve Aile Buluşması” programı düzenlendi.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından, camilerde sunulan din hizmetlerinden, toplumun tüm kesimlerinin istifade etmesini sağlamak amacıyla, “Haydi, Ailece Camiye” sloganı ile İl Müftüsü Tandoğan Topçu başkanlığında Dede Murat Camisinde “Cami, Çocuk ve Aile Buluşması” programı tertip edildi. Yüzlerce çocuğun aileleriyle birlikte katıldığı programda minik öğrenciler Kur’an okuyup ilahiler seslendirdi. Program sonunda Peygamber efendimizi örnek göstererek çocuklarımıza karşı görevlerimizi anlatan bir konuşma yapan Müftü Topçu ayrıca küçük yaşta alınan eğitimin önemine vurgu yapmak için ağaç yaş iken eğilir atasözünü hatırlatarak çocukların Kur’an Kurslarına gelerek seviyelerine uygun dini ve ahlaki eğitimler almasının büyük önem arz ettiğini ve küçük yaşlarda alınan din eğitiminin kişiyi bir ömür boyu her türlü yanlış ve kötülüklere karşı koruyacağını kaydetti.

Program İl Müftülüğünün yemek ikramıyla son buldu.