Agri'da Ekim Ayı Ilçe Müftüler toplantısı

ekim ayı ilçe müftüler toplantısı

EKİM AYI İLÇE MÜFTÜLER TOPLANTISI

Ekim ayı ilçe müftüleri aylık toplantısı Ağrı İl Müftüsü Tandoğan Topçu’nun başkanlığında gerçekleştirildi.

Doğubayazıt İlçesinde düzenlenen toplantıya, il müftü yardımcıları, ilçe müftüleri ve ilgili şube müdürü katıldı.

Yapılan ilçe müftüleri toplantısında; 4-6 yaş Kur’an Kurslarının genel durumu, covid-19 tedbirleri, insan hakları eylem planı ve tashih-i huruf kursları ile ilgili faaliyetlerin genel işleyişi görüşüldü. Hizmette verimliliği artırmak amacıyla Personel ve İdari Mali İşler, Hac ve Umre Bürosu ve Din Hizmetleri Birimi genel gündem konuları görüşülüp değerlendirildi. Sorun ve sıkıntıların da masaya yatırılarak görüşüldüğü toplantıda, karşılıklı fikir alışverişinde bulunulduktan sonra toplantı sona erdi.

Toplantının ardından Doğubayazıt’ta bulunan 15 Temmuz Şehitleri Kız Kur’an Kursu’nu ve Taşlıçay ilçesinde bulunan 15 Temmuz Şehitleri 4-6 yaş Kur’an Kursu’nu ziyaret eden İl Müftüsü Topçu kurslarda eğitim gören öğrencilerle bir araya gelerek kısa bir sohbet gerçekleştirdi. Sonrasında Topçu, kurs yöneticilerinden kurslarda yürütülen çalışma ve faaliyetler hakkında bilgi aldıktan sonra ziyaret sona erdi.