Agri'da şubat Ayı Ilçe Müftüleri Toplantısı Icra Edildi

şubat ayı ilçe müftüleri toplantısı icra edildi

ŞUBAT AYI İLÇE MÜFTÜLERİ TOPLANTISI İCRA EDİLDİ

Ağrı Müftülüğü tarafından Tutak ilçesinin ev sahipliğinde Şubat Ayı ilçe müftüleri aylık toplantısı gerçekleştirildi.

Tutak İlçe Müftülüğünde gerçekleştirilen toplantıya, Ağrı’da görev yapan ilçe müftüleri ve il müftü yardımcıları katıldı.

Toplantıya başkanlık eden Ağrı İl Müftüsü Tandoğan TOPÇU, yaptığı konuşmada, Tutak İlçe Müftülüğü ile toplantıya katkıda bulunan tüm ilçe müftülerine teşekkür etti.

Yapılan ilçe Müftüleri toplantısında 2019 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı Taşra Teşkilatı Görev ve Çalışma Yönergesi ve Genelgeleri gereğince hizmette birlikteliği sağlamak, problem ve aksaklıkları asgariye indirmek amacıyla görüşmeler gerçekleştirildi. Sorun ve sıkıntıların da masaya yatırılarak görüşüldüğü toplantıda, karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Toplantının ardından İl Müftü Yardımcısı Fatih TAVLAŞOĞLU Tutak Merkez Caminde vaaz verdi. Akabinde İl Müftüsü Tandoğan TOPÇU öğle namazını kıldırdı.