Amasya'da Il Müftümüzden şehit Alper Kalem'in Ailesine Ziyaret

il müftümüzden şehit alper kalem'in ailesine ziyaret

İl Müftümüz Durmuş Ayvaz ve İl Müftü Yardımcımız İhsan Caner 30 Nisan 2016 tarihinde hain teröristler tarafından, vazifesini kahramanca yürüttüğü Mardin Nusaybin’de şehit olan Piyade Yüzbaşı Şehit Alper Kalem’in ailesini evlerinde ziyaret ettiler.

İl Müftümüz Durmuş Ayvaz aile ile bir süre sohbet etti. Şehidimize rahmet, ailesine başsağlığı dileyen İl Müftümüz  “Vatanını, milletini ve bayrağını korumak için canlarını veren, peygamberlikten sonra gelen en yüce mertebeye erişen şehitlerimizin bizlere bıraktığı en değerli emanetler aileleridir. Biz de bu emanete en iyi şeklide sahip çıkmayı kendimize şiar edindik” dedi.

Şehidimizin babası Mehmet Ali Kalem ziyaretlerinden dolayı İl Müftümüze ve Müftü Yardımcımıza teşekkür etti.

Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından yapılan dua ile ziyaret sona erdi.