Ankara'da Gönül Kütüphanemiz Projesine Destek Için Kermes Düzenlendi

gönül kütüphanemiz projesine destek için kermes düzenlendi

Ankara Müftülüğü tarafından “Gönül Kütüphanemiz” Projesine destek için kermes düzenlendi. 17 Eylül Cuma günü Hacı Bayram-ı Veli Camii yanında bulunan Tillo Hacı Bayram-ı Veli Erkek Kur’an Kursu avlusunda düzenlenen kermes dualarla açıldı.

“Gönül Kütüphanemiz “ projesi kapsamında TDV Gönüllü Koordinatörlüğü tarafından Doğu ve Güneydoğu Anadolu başta olmak üzere ilkokul, ortaokul ve liselere kütüphane kurmak amacıyla kermesler düzenlenmeye devam ediyor.

Bu kapsamda, Ankara Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu ve TDV Ankara Şubesi katkılarıyla düzenlenen kermesten elde edilen gelir ile kütüphaneler kurulacak. Proje kapsamında bir kütüphanenin kermes düzenlenen ilimizde kurulması, bir kütüphanenin de kardeş ilde bulunan bir okulda kurulması hedeflenmektedir.

Kermese, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Huriye MARTI, İl Müftü Vekili Âdem KARADENİZ, İl Müftü Yardımcıları Aynur YAŞAR, Ali ÜNAL, Ömer ERDEN, Yenimahalle İlçe Müftüsü Orhan ÖRNEK ve çok sayıda hayırsever katıldı. Kermesin düzenlemesinde emeği geçen TDV Gönüllülerimize, Din görevlilerimize ve hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ederiz.