Antalya'da Mayıs Ayı "ilçe Müftüleri Toplantısı" Aksu'da Gerçekleştirildi.

mayıs ayı "ilçe müftüleri toplantısı" aksu'da gerçekleştirildi.

Mayıs ayı İlçe Müftüleri Toplantısı Aksu'da gerçekleştirildi.

Müftülükler arasında koordineyi güçlendirmek, yürütülen iş ve işlemlerde birlikteliği sağlamak, hizmette verimliliği artırmak amacıyla her ay düzenli olarak yapılan İlçe Müftüleri Toplantısı Mayıs ayında Aksu İlçe Müftüsü Mehmet Karatuğ'un ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

İl Müftüsü Nazif Fethi Yalçınkaya’nın ’nın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya il müftü yardımcıları ve 19 ilçe müftüsü katıldı.

Toplantıda yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte açılacak olan yaz Kur'an kurslarında eğitimlerin etkinlik ve verimliliğinin artırılması, uygulamada birlikteliğin sağlanması, vekaletle kurban organizasyonu ile vaaz ve irşat konuları istişare edilerek mahallinde karşılaşılan sorunlara yönelik tespit ve çözüm önerileri görüşüldü.

Toplantı dilek ve temennilerin dile getirilmesinin ardından sona erdi.