Antalya'dan Idlib'e Akın Akın  "yardım Eli"

antalya'dan idlib'e akın akın  "yardım eli"

Antalya İl Müftülüğü ve Muratpaşa, Kepez, Konyaaltı, Aksu Döşemealtı İlçe Müftülüklerince başlatılan yardım kampanyasında toplanan ve gönderilen 6 tır insani yardımın ardından halkımızın kampanyaya desteği akın akın devam ediyor

Devam eden kampanya kapsamında bir tır dolusu insani yardım daha , Kepez     İlçe Müftülüğünün  önünde düzenlenen tören sonrası Suriye’nin İDLİB kentinde çadırlarda hayat süren 320 bin Müslüman kardeşimiz için dualar eşliğinde yola çıktı..

Düzenlenen törene, İl Müftü Yardımcılarımız Osman Demirel, Mustafa Şimşek ve İlçe Müftüleri ve Din Görevlileri katıldı.

Programda kısa bir konuşma yapan İl Müftü Yardımcımız Mustafa Şimşek, “Antalyamızın nimetlerini bu yardım kampanyası dahilinde İdlib’e gönderiyoruz. Kampanyada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” Dedi.

İnsani yardım yüklü tır Kepez İlçe Müftüsü Metin ARCAKLIOĞLU’nun yaptığı duanın mukabilinde İdlib’e doğru yola çıktı.